Dr. Code Logo

Weboldal fejlesztés

HTML – CSS – JavaScript

Kurzus információk

Haladó kurzus diákoknak, kifejezetten az írott programozás oktatására, saját weboldal létrehozására, kreatív feladatmegoldásokra, és projektszerű gondolkodás fejlesztésére. A kurzus folyamán a diákok megtanulják a weboldalak programozásának alapjait. Ezen a kurzuson tanultak alapján már a valódi IT munka világába vezetjük be diákjainkat. 

Ha felkeltette érdeklődésedet gyere Te is és próbáld ki magad!

Dr. Code Kecskemét Nyári Táborok 2021

Általános tudnivalók

Kurzusainkat félévenként, októberi és februári kezdéssel indítjuk. Csatlakozni már futó kurzushoz is lehetséges, ebben az esetben felzárkóztató foglalkozásokat biztosítunk. Egy kurzus időszak 16 alkalomból áll, hiányzás, iskolai szünet, ünnepnap esetében pótlási lehetőséget biztosítunk.

Dr. Code Kecskemét Nyári Táborok 2021

Csoportbeosztás

Órák hetente egyszer vannak, 60 vagy 90 perc időtartamban, kiscsoportban, korosztályos bontásban. A foglalkozások hétköznap délutánonként megbeszélt időpontban vannak tartva.

Dr. Code

Áraink

A kurzus ára a csoportlétszámtól, a képzés témájától és a képzés technikai lebonyolításától függetlenül 14.000 Ft/hónap 60 perces foglalkozások esetén, 18.900Ft/hónap 90 perces foglalkozások esetén. Testvér kedvezmény: 10% - minden testvérre érvényesíthető

Elérhető kurzusaink