Dr. Code Logo

Hardver építés

Arduino

A kurzus célja, a diákokat megtanítani az elektronikai alapokra, a leggyakrabban használt elektronikai komponensek felépítésére, és funkcióira. A félév során az Arduino UNO Rev3 nevű mikrokontroller programvezérlését sajátítjuk el gyakorlati projekteken keresztül, egyszerű áramköröket építünk meg, és a digitális technológiában használt eljárásokat sajátítjuk el. A félév végén pedig saját projektet (pl. logikai áramkör szimuláció) készítenek el a diákok. A kurzust 12 év feletti kezdőknek és haladóknak is ajánljuk.

Ha felkeltette érdeklődésedet gyere Te is és próbáld ki magad!

Dr. Code Kecskemét Nyári Táborok 2021

Általános tudnivalók

Kurzusainkat félévenként, októberi és februári kezdéssel indítjuk. Csatlakozni már futó kurzushoz is lehetséges, ebben az esetben felzárkóztató foglalkozásokat biztosítunk. Egy kurzus időszak 16 alkalomból áll, hiányzás, iskolai szünet, ünnepnap esetében pótlási lehetőséget biztosítunk.

Dr. Code Kecskemét Nyári Táborok 2021

Csoportbeosztás

Órák hetente egyszer vannak, 60 perc időtartamban, kiscsoportban, korosztályos bontásban. A foglalkozások hétköznap délutánonként 15:00-kor, 16:00-kor és 17:00-kor indulnak.

Dr. Code

Áraink

A kurzus ára a csoportlétszámtól, a képzés témájától és a képzés technikai lebonyolításától függetlenül 14.000 Ft/hónap. Testvér kedvezmény: 10% - minden testvérre érvényesíthető

Elérhető kurzusaink