Dr. Code Logo

Unity 3D

Játékfejlesztés

Kurzus információk

Unity Játékfejlesztő Kaland!

Ebben a különleges kalandban a gyerekek megtanulják, hogyan alkothatnak saját videojátékokat a Unity játékfejlesztő platform segítségével. A kurzus játékos és kreatív módokon vezeti be a gyerekeket a programozás és a játékfejlesztés varázslatos világába.

Mit kínál a Varázslatos Unity Játékfejlesztő Kaland?

  • Saját Játékok Készítése: A gyerekeknek lehetőségük lesz megalkotni saját videojátékaikat a Unity platformon keresztül. Képzeljétek el, hogy a kreativitásotokkal egy olyan digitális világot hoztok létre, amelyben ti magatok irányítjátok az eseményeket!
  • Unity Programozás: A kurzus során a gyerekek megismerkednek a Unity játékfejlesztő platformmal és a C# programozási nyelvvel. Tanulás közben láthatják, hogyan változik a kódjuk, és hogyan befolyásolja a játékot.
  • Interaktív Projektek: A kurzus során a gyerekek részt vesznek interaktív projektekben, amelyek segítségével megtapasztalhatják a valódi játékfejlesztési folyamatot. Építsd fel a saját virtuális világodat és nézd, ahogy a karaktereid életre kelnek!
  • Barátságos és Támogató Közösség: A kaland során a gyerekek részeivé válnak egy barátságos és támogató közösségnek. Itt mindenki segít egymásnak, és a kreatív ötleteket bátran megoszthatják.
  • Digitális Készségek Fejlesztése: A gyerekek nem csak játékokat készítenek, hanem olyan digitális készségeket is elsajátítanak, amelyek hasznosak lehetnek a jövőben. A tanulás itt játékos és szórakoztató!

Ez a kaland nem csak egy kurzus, hanem egy élmény is egyben. 

Készen álltok a Varázslatos Unity Játékfejlesztő Kalandra? 🚀🎮💻

A Unity kurzuson kezdődik el az „igazi írott programozás”! Az eddig használt vizuális programnyelvek helyett – ahol a gyerekek kész parancsokat kaptak, amiket egymásba kellett illeszteni – itt a diákok már írott programnyelvvel ismerkednek meg. A haladó kurzus végére minden diák megtanulja az igazi kódolást, valamint hogy hogyan építsen fel egy valódi, a mai kor elvárásainak megfelelő 2D/3D-s játékot küldetésekkel és célokkal. A 2 féléves kurzus előfeltétele legalább 2 félév programozói kurzus elvégzése, és minimum 12-13éves kor.

Ha felkeltette érdeklődésedet gyere Te is és próbáld ki magad!

A Lego® WeDo kurzosból nyáron tartunk Tábort is!

Dr. Code Kecskemét Nyári Táborok 2021

Általános tudnivalók

Kurzusainkat félévenként, októberi és februári kezdéssel indítjuk. Csatlakozni már futó kurzushoz is lehetséges, ebben az esetben felzárkóztató foglalkozásokat biztosítunk. Egy kurzus időszak 16 alkalomból áll, hiányzás, iskolai szünet, ünnepnap esetében pótlási lehetőséget biztosítunk.

Dr. Code Kecskemét Nyári Táborok 2021

Csoportbeosztás

Órák hetente egyszer vannak, 60 perc időtartamban, kiscsoportban, korosztályos bontásban. A foglalkozások hétköznap délutánonként 15:00-kor, 16:00-kor és 17:00-kor indulnak.

Dr. Code

Áraink

A kurzus ára a csoportlétszámtól, a képzés témájától és a képzés technikai lebonyolításától függetlenül 14.000 Ft/hónap - 60 perc és 21.000 Ft/hónap - 90 perc. Testvér kedvezmény: 10% - minden testvérre érvényesíthető

Elérhető kurzusaink