Dr. Code Logo

Kodu programozás

kicsiknek

A Kodu – a Microsoft FUSE Labs részlege által – kifejezetten kisgyerekeknek fejlesztett programozási környezet. A Kodu programozási modellje rendkívül egyszerű. A Kodu-ban a gyerekek könnyedén és játékosan sajátítják el a programozási alapokat. A kurzus célja fejleszteni a programozáshoz szükséges gondolkodásmódot, és a kreativitást. 1 féléves alapozó kurzus, 6-7 éveseknek ajánlott.

Ha felkeltette érdeklődésedet gyere Te is és próbáld ki magad!

A Lego® WeDo kurzosból nyáron tartunk Tábort is!

Dr. Code Kecskemét Nyári Táborok 2021

Általános tudnivalók

Kurzusainkat félévenként, októberi és februári kezdéssel indítjuk. Csatlakozni már futó kurzushoz is lehetséges, ebben az esetben felzárkóztató foglalkozásokat biztosítunk. Egy kurzus időszak 16 alkalomból áll, hiányzás, iskolai szünet, ünnepnap esetében pótlási lehetőséget biztosítunk.

Dr. Code Kecskemét Nyári Táborok 2021

Csoportbeosztás

Órák hetente egyszer vannak, 60 perc időtartamban, kiscsoportban, korosztályos bontásban. A foglalkozások hétköznap délutánonként 15:00-kor, 16:00-kor és 17:00-kor indulnak.

Dr. Code

Áraink

A kurzus ára a csoportlétszámtól, a képzés témájától és a képzés technikai lebonyolításától függetlenül 14.000 Ft/hónap. Testvér kedvezmény: 10% - minden testvérre érvényesíthető

Elérhető kurzusaink