Dr. Code Logo

PythonCraft – Programozás a Minecraft Világában

python programozás gyerekeknek

PythonCraft – Programozás a Minecraft Világában –

Kódolós Minecraft Kaland!

Ebben a varázslatos kalandban a gyerekek belemerülnek a programozás és a Minecraft világának egyedülálló egyesítésébe! A kurzus célja, hogy játékos és izgalmas módon tanítsa meg a gyerekeket Python programozásra, miközben saját kreatív kódjaikkal alakítják a Minecraft univerzumát.

Mit várhatnak a gyerekek a Kódolós Minecraft Kalandtól?

  • Programozás a Minecraft Világában: A gyerekek megtanulják, hogyan írjanak Python kódot, amelyet a Minecraft játékban futtatnak le. Ezáltal lehetőségük van saját digitális kreativitásukat a Minecraft kalandjaikban kifejezni.
  • Interaktív Tanulás: Az órák nem csak kódokról szólnak, hanem interaktív gyakorlatok is részei, ahol a gyerekek azonnal láthatják, hogyan változtatja meg a kódjuk a Minecraft világát.
  • Kreativitás És Építés: A gyerekek saját kreatív projekteken dolgoznak, mint például egyedi Minecraft épületek vagy interaktív történetek. Így a programozás mellett a kreativitásuk is fejlődik.
  • Barátságos Tanulási Környezet: Egy barátságos és támogató közösség részeivé válnak, ahol segítség és ösztönzés várja őket. Minden kérdésüket szabadon feltehetik, mert a tanulás együtt történik.
  • Digitális Készségek Fejlesztése: A kurzus segíti a gyerekeket olyan alapvető digitális készségek fejlesztésében, amelyek későbbi életük során is hasznosak lehetnek.

Készülj fel egy új és izgalmas kalandra, ahol a kódolás találkozik a Minecraft világával! 🚀🎮💻

Ajánlott azoknak akik elvégeztek min. 2 féléves Scratch kurzust vagy 12-13 éves kortól.

Ha felkeltette érdeklődésedet gyere Te is és próbáld ki magad!

Dr. Code Kecskemét Nyári Táborok 2021

Általános tudnivalók

Kurzusainkat félévenként, októberi és februári kezdéssel indítjuk. Csatlakozni már futó kurzushoz is lehetséges, ebben az esetben felzárkóztató foglalkozásokat biztosítunk. Egy kurzus időszak 16 alkalomból áll, hiányzás, iskolai szünet, ünnepnap esetében pótlási lehetőséget biztosítunk.

Dr. Code Kecskemét Nyári Táborok 2021

Csoportbeosztás

Órák hetente egyszer vannak, 60 perc időtartamban, kiscsoportban, korosztályos bontásban. A foglalkozások hétköznap délutánonként 15:00-kor, 16:00-kor és 17:00-kor indulnak.

Dr. Code

Áraink

A kurzus ára a csoportlétszámtól, a képzés témájától és a képzés technikai lebonyolításától függetlenül 14.000 Ft/hónap - 60 perces órákkal, 18 900,-Ft/hónap - 90 perces órákkal. Testvér kedvezmény: 10% - minden testvérre érvényesíthető

Elérhető kurzusaink