Dr. Code Logo

App Inventor

Alkalmazás fejlesztés

Kurzus információk

A kurzus során a Google és az MIT által közösen létrehozott online, felhő alapú felületén ismerkednek meg a diákok az androidos applikáció fejlesztés alapjaival. A programozói ismereteiket tovább fejlesztve, betekintést kapnak az applikációk programozásának világába, így a kurzus végére megtanulnak önállóan működő telefonos alkalmazásokat készíteni. Haladó kurzus, mely tartalmaz számos magasabb szintű programozási elméletet. A kurzus 1 illetve 2 féléves (korosztálytól függően), és előfeltétele legalább 2 félév programozási ismeret, és minimum 12 éves kor.

Ha felkeltette érdeklődésedet gyere Te is és próbáld ki magad!

Dr. Code Kecskemét Nyári Táborok 2021

Általános tudnivalók

Kurzusainkat félévenként, októberi és februári kezdéssel indítjuk. Csatlakozni már futó kurzushoz is lehetséges, ebben az esetben felzárkóztató foglalkozásokat biztosítunk. Egy kurzus időszak 16 alkalomból áll, hiányzás, iskolai szünet, ünnepnap esetében pótlási lehetőséget biztosítunk.

Dr. Code Kecskemét Nyári Táborok 2021

Csoportbeosztás

Órák hetente egyszer vannak, 60 perc időtartamban, kiscsoportban, korosztályos bontásban. A foglalkozások hétköznap délutánonként 15:00-kor, 16:00-kor és 17:00-kor indulnak.

Dr. Code

Áraink

A kurzus ára a csoportlétszámtól, a képzés témájától és a képzés technikai lebonyolításától függetlenül 14.000 Ft/hónap. Testvér kedvezmény: 10% - minden testvérre érvényesíthető

Elérhető kurzusaink