Dr. Code Logo

Óbuda

BEMUTATÓ ÓRÁK ÉS ŐSZI KURZUSOK

DrCodeDebrecenRobotika

LEGO® WEDO

Lego® figurák építése és programozása. 5-10 éves korig A bemutató órán lehetőség van egy-egy egyszerűbb modell megépítésére és programozására.

gyerekek

PROGRAMOZÁS

Kodu - programozás 3D-s környezetben 2-3. osztály Scratch - blokk alapú programozás 4-8. osztály A bemutató órán lehetőség van a programnyelvek kipróbálására

IMG_3638

FELSŐS - KÖZÉPISKOLA

Robotika: mBot és EV3 Programozás: App-Inventor, C#, Unity, HTML A nyílt napon rövid tájékoztatót tartunk a kurzusfajtákról és lehetőség van beiratkozásra is.

Bemutató órák és időpontok:

Kurzusok és időpontok:

Érettségi felkészítő:

Kurzusaink szeptember végén és februárban indulnak.

Dr. Code Kecskemét Nyári Táborok 2021

Általános tudnivalók

Kurzusainkat félévenként, szeptemberi és februári kezdéssel indítjuk. Csatlakozni már futó kurzushoz is lehetséges, ebben az esetben felzárkóztató foglalkozásokat biztosítunk.

Dr. Code Kecskemét Nyári Táborok 2021

Csoportbeosztás

Órák hetente egyszer 60/90 perc időtartamban, kiscsoportban, korosztályos bontásban. A foglalkozások hétköznap délutánonként 15:00 és 16:40, valamint szombat délelőtt 9:00 és 10:40 órai kezdéssel indulnak.

Dr. Code

Áraink

A kurzus díja havi 13/14.000 Ft / hó. A havi részletek összege mindig azonos, függetlenül az adott hónapra eső óraszámtól, kivéve a kezdő és az utolsó hónap tört részletét.