Dr. Code Logo

2023-as évet indító Lego Robotika tábor

2023.01.02 - 2023.01.06. hétfőtől-péntekig tartó Lego Robotika tábor:

Dr.Code egész napos tábor (szakmai és szabadidős programokkal, 3 étkezéssel) 49.900 Ft / hét

Általános tudnivalók

A tábor új telephelyünkön, 2 teremben max. 20 fős csoportban kerül megtartásra / 4029. Debrecen, Kígyó u. 36/A./

Oktatók, táborvezető biztosított!

A tábor 1 hetes (hétfő-péntek), teljes ellátást biztosítunk (tízórai, ebéd, uzsonna).

Ebéd: Hétfő és Péntek Pizza nap, K-Sz-Cs FREEDOM RESTAURANT & SKYBAR-ban leves és főétel.

A Tábor fél napban Lego Robotika foglalkozást, fél napban, időjárás függvényében, szabadtéri / beltéri szabadidős tevékenységet takarnak. ( 1 délután Agora Tudományos Élményközpontban – DigITér Debrecen látogatása, 1 délután a közeli Hangyaboly Játszóház-ban 90 perc). Illetve a szabadtéri / beltéri szabadidős tevékenység: játszótér, gyerek filmvetítés, társasjátékozás.

Az árak a szakmai program, ellátás, tábori ajándék, teljes felügyelet, különféle programok, belépőjegyek, anyagszükséglet /ahol szükséges/ árait, és az ÁFA-t tartalmazzák.

Kedvezmények

Testvérkedvezmény 10%

Fizetés

A jelentkezés 15.000 Ft előleg befizetése esetén válik érvényessé. A jelentkezés beérkezése után előlegszámlát  küldünk a regisztráció során megadott email címre, az előleg befizetéséhez szükséges információkkal. Átutaláskor a közlemény rovatba kérjük beírni a számla sorszámát.  A tábor kezdő időpontja előtt legkésőbb 2 héttel a fennmaradó összegről is kiállítjuk a végszámlát. A táborban csak az a gyermek vehet részt, akinek részvételi díja legkésőbb a számlán szereplő HATÁRIDŐIG befizetésre kerül.

Egy kis ízelítő a korábbi táborok hangulatából…